onsdag 31. juli 2013

Velkommen til Halsahagan!


Vi er flere som har snakket om at Halsahagan boligfelt skulle hatt ei nettside eller en blogg. Da bygdedagskomiteen i Halsa kommune utfordret til gemyttelig grendakamp, fikk vi det "sparket" vi behøvde for å virkelig gjøre det. Vi har meldt oss på grendakampen, og vil med denne bloggen vise frem vårt flotte boligfelt. Målet vårt er at flere skal "oppdage" Halsahagan og at noen kanskje skal få lyst til å bli våre nye naboer. Her er nemlig 15 ledige tomter!


Det er minst tusen grunner til å velge akkurat Halsahagan!
Bringebær utenfor døra er en av dem.


Nærhet til naturen.


Et rolig miljø perfekt for små barneføtter. Dem har det for øvrig blitt mange av i det siste.. Det liker vi!


Her er det ledige tomter. Klikk her for å se kart over tomtene.


Ledige tomter på andre sida av veien også. Dette er øverst i feltet.


Kommunale boliger har vi også. For tiden utleid.Vi er mange hageinteresserte som bor her - og det er ikke uten grunn. Straks du passerer Bunnpris og "bekkjen", blir det varmere og her i feltet er det spesielt lunt og frodig - med sol fra morgen til kveld om sommeren.
Her er et bilde som illustrerer tilgangen til både fjell og fjære. Følger man stien forbi vedskjulet, kan man for eksempel gå til Knoken. Samtidig er fjæra og sjøen i gåavstand.

Kanskje du vil gå på Saksen, også kalt Blåfjellet?Vi har en stor lekeplass som er under opparbeiding. Denne flotte grillplassen fikk vi ordnet i fjor, og den har vært i bruk både vinter og sommer.Nylig fikk vi opp fotballmål og banen er inngjerdet med netting. Trygt og praktisk! Funker fint til crocket og kubb også her. Eller kanskje "politi og tyv"?Akkurat nå går vi mye på markjordbærjakt...


Her er det også ledige tomter på høyre side.

Fra lekeplassen/svingen kan du gå opp "snarveien"...Her går det også en fin sti til "Bukta".


Denne soppen så kanskje ikke så fristende ut, men om kort tid finner vi nok de første kantarellene. 


// Halsahagan //
Der alle skulle tru at alle ville bu!

Grendakampen er i gang! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar