fredag 9. august 2013

Velkommen lørdag 17. august!
Halsahagan velforening ønsker at lekeplassen i boligfeltet skal bli en møteplass for alle i bygda. Det kan være et fint turmål for folk i alle aldre, og man kan fortsette turen videre via bukta eller stien gjennom skogen og opp mot "Melingan".

Takket være dugnadsinnsats de siste årene, har vi kommet godt i gang med å opparbeide en lekeplass som nå inneholder fotballbane med netting, dissestativ, sandkasse, trampoline og en flott grillplass. Ei sklie står høyt på ønskelista, og vi har også snakket om å lage ei hinderløype/aktivitetsløype. Flere bord og benker hadde også vært flott! Kanskje utegrill eller bålpanne?

Halsahagen velforening ønsker nå å invitere alle velkommen til sosial samvær på lekeplassen lørdag 17. august kl 13
Vi ønsker at flere skal bli kjent med området og at vi kan få innspill/ideer til hva lekeplassen kan inneholde. Vi håper mange har lyst til å komme slik at vi kan få ei trivelig stund i lag.Det blir altså gratis kaffe, saft og "nåkkå attåt". 
Vi er glade for at Halsa Hesteklubb har sagt ja til å komme med noen hester, så barna som kommer kan få ta se en ridetur i boligfeltet for en femtilapp.

Vi har blitt sponset med mange fine premier, og vil ha loddsalg. Inntekta fra loddsalget vi gå til velforeninga og videre arbeid med lekeplassen.


Kanskje noen vil gå på jakt etter bringebær eller markjordbær?Her har noen av ungene tegnet sitt bilde av lekeplassen i Halsahagan.

HJERTELIG VELKOMMEN 
LØRDAG 17. AUGUST KL.13!

VI HÅPER Å SE DERE!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar